Lunch

Pizza - wrap - time!

30

minuten

kcal

Een wrap als pizza voor lunch. Lekker en makkelijk Italië op je bord.
pizza wrap als lunch

Lunch

Pizza - wrap - time!

Een wrap als pizza voor lunch. Lekker en makkelijk Italië op je bord.

Onze sportvoedingsexpert, Jolien Lewyllie, deelt graag met jullie haar favoriete recepten. Jolien vindt het belangrijk dat haar recepten makkelijk en haalbaar zijn. Zodat wanneer je na een drukke werkdag of lange fietsrit snel kan koken en evenwichtig kan eten.

Benieuwd naar Jolien haar recepten? Word lid en krijg toegang tot alle recepten en artikels in onze The Women Peloton Magazine.

Verder lezen?

Deze pagina is exclusief voor onze surplace en a bloc leden.

Ontdek hier de voordelen van een lidmaatschap

Ingrediënten voor 1 persoon

Voor de bodem:

  • 1 meergranen wrap
  • 70 gr tomatenpuree
  • ½ rode ui
  • Klein teentje knoflook
  • Peterselie
  • Peper en zout

Toppings:

Enkele kerstomaatjes, blaadjes rucola, champignons, enkele olijfjes (of kies voor zelf waar je zin in hebt)
½ bolletje mozzarella

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 °c
Snijd de groenten, ui en look in grove stukken (wacht met de rucola en de peterselie tot op het einde)
Snijd de mozzarella in fijne schijfjes  
Besmeer de pizza wrap met de tomatenpuree
Beleg de pizza wrap met de gekozen groenten en leg er de laagjes mozzarella op
Bak deze nu 5 – 10’ in de oven afhankelijk van hoe krokant je de korst wilt

Dit recept is echt een winner onder velen! Je kan oneindig lang variëren, maar zorg er steeds voor dat je een eiwitbron (vlees, vis, kaas of een vleesvervanger) hebt, alsook voldoende groenten. De vezels uit de meergranen wrap en uit de groenten zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en langdurige energie. Een ideale lunch dus als je nog enkele vergaderingen in de namiddag hebt opstaan!