Cycling Pilates

Nu beschikbaar!

30

minuten video

max

deelnemers

Wil je graag je lichaam versterken op en naast de fiets? Pilates zorgt ervoor dat je lichaam, lenigheid en stabiliteit sterker worden. Zo zal je ook op de fiets krachtiger rondfietsen.

10 sessies van ongeveer 30min

Een extra sessie rond stretching

Duidelijke video's + guides met foto’s en aandachtspunten per oefening

Je kan de les zelf makkelijk inplannen in je eigen weekplanning en herbekijken

Wil je op de hoogte worden gehouden als deze masterclass nog eens wordt aangeboden?
Hou me op de hoogte
Deze Pilates reeks zit in onze A Bloc Membership
Pilates voor vrouwen op de fiets. Pilates met focus op de fiets en vrouw zijn.

Welkom bij The Women Peloton Pilates!


We zijn super blij dat we samen met jou aan de hand van deze 10 lessen aan de slag kunnen om samen ons 'powerhouse' sterker te maken! 

Onze Pilates expert, Els Talloen, geeft jullie in deze video meer uitleg over wat Pilates precies is.

Doorheen de lessen komen er al heel wat stretch oefeningen aan bod. Maar uiteraard bestaan er meer. Els zet voor jullie even alle stretch oefeningen op een rij.

Welkom bij de eerste les van onze tiendelige Pilates reeks met Pilates expert Els Talloen! Tijdens de eerste les maak je vooral kennis met veel basishoudingen en basisprincipes van Pilates. We worden ons bewust van onze houding en ademhaling.

Pilates is all about the flow.

Geen afgestreken oefeningen, maar glijden van de ene oefening in de andere. De guide kan je gebruiken om stap per stap de oefeningen te bekijken of wanneer je zonder video de oefeningen wil herhalen.

Guide Flow 1 deel 1Guide Flow 1 deel 2

In deze flow gaan we onmiddellijk een stapje verder. Hey ho, let's go met de tweede Pilates Flow!

Guide Flow 2

Tijdens deze les maken we gebruik van een handdoek/ band en een resistanceband. Els tilt tijdens de derde les het niveau alweer een tikkeltje hoger! We zijn er klaar voor. Jullie ook? 

Guide flow 3 deel 1Guide flow 3 deel 2

Onze flow wordt alweer een stukje pittiger. Let's flow!

Guide deel 1Guide deel 2

Wat zijn we goed bezig dames! Halfweg deze reeks! Klaar voor een nieuwe flow?

Flow 5 deel 1Flow 5 deel 2

Flow time again tijdens deze 7de flow met Els!

Guide flow 7 deel 1 Guide flow 7 deel 2

Time to kick ass again!

Flow 8

Voorlaatste keer knallen!

Guide Flow 9

Nog één laatste keer ass kicken! Let's flow ladies!

Guide Flow 10
Samen met Els en Elke bouw je 10 weken lang aan een stevigere powerhouse!

Elke van The Women Peloton voert samen met jullie de oefeningen uit, zo bouwen jullie samen week na week aan een sterker lichaam en hoeven jullie niet alleen af te zien!

Schema met duidelijke foto's van de oefeningen

Per Flow kan je ook een bijhorende guide met foto's en aandachtspunten downloaden. Dit kan makkelijk door op de knop 'guide' onder de les te duwen.

Vragen tijdens de lessen?

Je kan altijd een mailtje sturen naar info@thewomenpeloton.be. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder. Ben je A Bloc member? Dan kan je de vraag stellen in onze The Women Peloton A Bloc Facebook Community.

Hoe kan ik deze lessen volgen?

Ben je A Bloc member? Dan zit deze lessen inbegrepen in jouw membership. Ga naar Academy/ Gym en volg daar de sessie die je wilt. Ben je geen member of Surplace member? Na aankoop van deze lessenreeks krijg je de eerste les onmiddelijk in je mailbox. Week na week volgen de lessen elkaar op, dus je krijgt ook week na week een nieuwe mail met bijhorende les.

Voor wat dienen de guides?

Bij iedere les krijg je een downloadbare guide met foto's en aandachtspunten per oefeningen. Wil je de sessies herhalen zonder de videos? Dan kan je makkelijk de guides downloaden, afdrukken en als leidraad gebruiken.

Extra sessie stretching

Els heeft ook voor een extra flow rond stretching gezorgd. Op deze manier kan je zelf stretchoefeningen implementeren in je flow wanneer en hoeveel je wil.

Prijs?

De prijs voor deze 10 -delige sessie bedraagt 89,00 euro. Ben je A Bloc member? Dan zit dit in je membership verworven en heb je sowieso toegang tot deze reeks.

11

Deelnemers

9

/10

Tevredenheid

'Het was pittig, zeker in het begin, maar doordat de oefeningen telkens een stapje verder gaan merk je dat je er ook beter in wordt!'
Astrid DM

Deelneemster Pilates '21