Queens of Mallorca 2.0 - oktober 2024

6/10/2024

-

13/10/2024

VOLZET

Mallorca

Onze Mallorca reizen in 2024 zijn helaas beide volzet.

SCHRIJF JE HIER IN!
Queens of Mallorca 2.0  - oktober  2024

Queens of Mallorca 2.0 - oktober 2024

6/10/2024

-

13/10/2024

VOLZET

Mallorca

Onze Mallorca reizen in 2024 zijn helaas beide volzet.

SCHRIJF JE HIER IN!


Droomde je al langer van een fietsreis onder gelijkgezinde dames met een passie voor fietsen? Dan is nu het moment aangebroken om niet langer te dromen, maar er gewoon voor te gaan!  

Want samen met The Women Peloton & Kortweg Cycling Travel kan je in oktober i in Mallorca genieten van een fietsvakantie voor women only.

Tijdens onze Queens of Mallorca fietsreis willen we iedere vrouw de kans geven om te groeien als persoon en als fietsster. Van wake – up sessies en workshops, tot vertrouwen krijgen in het klimmen en afdalen. Ben je al reeds een meer ervaren fietsster? Geen probleem, ook voor jou voorzien we voldoende uitdaging door jullie enkele pittige ritjes voor te schotelen. We voorzien samen met de begeleidsters van Kortweg 3 niveaugroepen. Zo kan iedereen van ieder niveau aansluiten!

Het alom gekende ‘samen uit, samen thuis’ is dus ook wel echt van toepassing bij ons. We leave no queen behind! Om onze The Women Peloton spirit helemaal door te trekken zorgen we ook vooraf voor extra begeleiding zodat je vol vertrouwen richting je fietsvakantie kan vertrekken.

Vanaf 1 juli 2024 ontvangen jullie maandelijks een mailtje met trainingstips. Zo zorgen we er samen voor dat je met een goede basisconditie aankomt in Mallorca. Daarnaast maken we kennis met elkaar tijdens een gezellige social ride!(datum volgt nog). En één week voor vertrek zorgen we nog voor een handige check – list, zodat je zorgeloos kan vertrekken.

Jullie inschrijving is inclusief een Queens 0f Mallorca – fietsshirt, deze zullen jullie bij vertrek ontvangen.

Dus, klaar om samen met ons de bergen in Mallorca te verkennen en een onvergetelijke week te beleven? Schrijf je dan nu in!


SCHRIJF JE HIER IN!

Meer evenementen

Bekijk onze andere evenementen hier

Volledige kalender