About us

Meet the team!
Allemaal gepassioneerd door de fiets en expert in hun vakgebied.

Together we learn & ride!
Wat weten we nu eigenlijk over het vrouwelijk lichaam op de fiets? Wat als je je menstruatie hebt? Mag je sporten als je zwanger bent?  En hoe ga je verder na je zwangerschap? Valt fietsen wel te combineren met een gezin en een job? En dan zwijgen we nog maar van de ingewikkelde hormoonhuishouding bij vrouwen... Dit alles heeft als vrouw wel echt een impact op je manier van sporten!

The Women Peloton wil de kwaliteit voor vrouwen op de fiets verbeteren. Door te investeren in kennis willen we ervoor zorgen dat vrouwen hun eigen lichaam, fiets en materiaal beter leren kennen. Op deze manier hopen we dat vrouwen met meer zelfvertrouwen rondfietsen en hun passie blijven doorzetten!

The Women Peloton voor professionals/ teams/ bedrijven
Wil jij als professional binnen het vrouwenwielrennen meer kennis op doen? Heb je een bedrijf met veel sportieve dames? Wil jij graag beroep doen op de expertise van ons team? Dan stellen wij graag samen met jou een informatief en/ of interactief programma op voor jou bedrijf, ploegje, team, ... Want we doen niets liever dan onze expertise met jullie delen!