Lidkaart

Omdat jij A Bloc gaat met The Women Peloton heb je ook tal van voordelen bij onze partners!

Naam

geldig tot

Membership id

Als A Bloc Member heb je toegang tot onze A Bloc Babbels met onze experten. Heb je de voorgaande A Bloc gemist? Dan kan je deze hieronder herbekijken.
Via onze Academy kan je ook onze webinars en Core Stability/ Pilates lessen bekijken.

The Women Peloton Academy

Samen met Proximus willen we nog meer vrouwen het plezier van de fiets laten beleven daarom zullen er op de Ename Classic (04.03), de Brabantse Pijl Cyclo (15.04) en de Chouffe Classic (13.05) Proximus Women Rides georganiseerd worden. Dat betekent starten in groep en in groep fietsen met The Women Peloton. Als A Bloc member kan je inschrijven met 20% korting. Wil je graag deelnemen aan één van deze events? Stuur dan een mailtje naar info@thewomenpeloton.be voor je unieke kortingscode.

Proximus Women Rides

Een toertocht enkel en alleen voor dames! En ook wij van The Women Peloton zijn aanwezig. Als A Bloc Member krijg je 10% korting om deel te nemen aan dit event! Gebruik kortingscode: TWP10

Meer info over L'etape des femmes!

Als The Women Peloton Member ontvang je 10% korting op alle SANAS producten bij een minimum aankoop van 50 euro. Code: womenpeloton10

Webshop Sanas en meer info over Sanas

Gebruik de code TWP24 en krijg 25% korting op de iconische sokken van Isock.

Koop je Isock's hier

Bij Wolf Performance - het expertise centrum van onze bikefit expert, Joris Verreydt - krijg je 15% korting op je bikefit, een inspanningstest of je sportvoedingsconsult.

Boek je afspraak hier

Bij het expertise centrum van onze The Women Peloton Coach, Michel Geerinck -360 - sports -, krijg je 15% korting op hun diensten: bikefitting, testing, training,...

Boek je afspraak hier

Gebruik de code THEWOMENPELOTON en krijg 10% korting op de webshop van het Centrum de Ronde Van Vlaanderen. Daarnaast krijg je op vertoon van je lidkaart ook 10% korting in de fysieke shop in Oudenaarde. Heb je dorst op je fietsrit langs het Centrum? Stop dan zeker even bij het Peloton Cafe, want daar krijg je twee drankjes (t.w.v. 2,50 euro) per jaar. Om af te sluiten ontvang je ook 4,50 euro korting wanneer je een bezoek wil brengen aan de tentoonstelling van het Centrum de Ronde Van Vlaanderen.

Centrum Ronde Van Vlaanderen

Gebruik de code 'thewomenpeloton' en krijg 20% korting op de casual kledinglijn 'The Vandalista' van The Vandal.

Vind jouw casual cycling outfit hier!

Als A Bloc member ontvang je ook 10% korting op onze weerstandsbanden en Guuzmind work - outmatten. Ideaal te gebruiken bij de Core Stability en Pilates reeksen. Deze weerstandsbanden en matten zijn te vinden in onze webshop. Gebruik de code 'ABLOCTWP2024'.

Ontdek onze webshop hier