The Women Peloton Testing day

6/12/2023

-

6/12/2023

VOLZET

360 sports, Sint - Gillis - Waas

Heb jij een bepaald doel in 2024 dat je graag wil behalen? Of wil je gewoon graag weten hoe je basisconditie is en wat kan je kan doen om deze te verbeteren? Dan is het goed idee om een inspanningstest te doen!

The Women Peloton Testing day

The Women Peloton Testing day

6/12/2023

-

6/12/2023

VOLZET

360 sports, Sint - Gillis - Waas

Heb jij een bepaald doel in 2024 dat je graag wil behalen? Of wil je gewoon graag weten hoe je basisconditie is en wat kan je kan doen om deze te verbeteren? Dan is het goed idee om een inspanningstest te doen!

Op 6 december gaat onze eerste The Women Peloton Testing dag door bij Wolf Performance in Leuven. Tijdens deze inspanningstest kom jij te weten hoe je basisconditie is en waaraan je kan werken om sterker te worden op de fiets. Zo kan je 2024 alvast met een plan beginnen! 

Door een maximale inspanningstest te doen krijg jij een gedetailleerd beeld van je huidige conditie. Tijdens zo’n test worden jouw persoonlijke trainingszones bepaald. Met deze test kom je deze trainingszones exact te weten, alsook je hartslagzones en de trainingszones voor je vermogensmeter. Na je inspanningstest krijg je dan ook nog trainingsadvies i.f.v. je doel(en) of gewoon algemeen advies als je, je conditie wil verbeteren. Zo kan je daarna efficiënt gaan trainen en weet je waaraan je kan werken om nog sterker te worden op de fiets.

Verloop inspanningstest

  • Intake gesprek

Eerst vindt er een kort gesprek plaats waarbij er waargenomen wordt wat je fiets/sportgeschiedenis is, welke doelen je voor ogen hebt en wat je trainingsmogelijkheden zijn.

  • Inspanningstest

Daarna is het tijd om er volop voor te gaan tijdens je inspanningstest! De weerstand tijdens deze test wordt stapsgewijs verhoogd. Zo ga je telkens een beetje meer afzien tot je niet meer kan. Tijdens je test wordt je trapfrequentie, intensiteit van inspanning, hartslag en lactaatconcentratie gemeten. Op basis van deze parameters krijg je een gedetailleerd beeld van je huidige conditie.

  • Nabespreking

Na de test volgt een uitgebreide bespreking van je testresultaten. Je sterke en zwakkere punten worden besproken. Op basis van je doelstelling(en) krijg je specifiek trainingsadvies en tips waaraan je kan gaan werken op de fiets. Zo kan je die fietsdromen van 2024 gaan achterna jagen!

Tijdens de nabespreking overloop je wat al goed is en waar je nog sterker op kan worden.

• Webinar: Zelf aan de slag!

Nu je weet wat je trainingszones en werkpunten zijn om sterker te worden op de fiets, kan je eindelijk aan de slag richting die doelen in 2024! Tijdens deze webinar leer je om zelf je trainingsschema op te stellen a.d.h.v. van alle informatie die je verworven hebt tijdens je inspanningstest.

  • Optie V02 max

Optioneel wordt ook je maximale zuurstofopname (VO2 max) gemeten. Een analyse van je ademhalingsgassen toont je potentieel. Deze meting is dan ook vooral belangrijk naar profilering toe.

Wanneer je kiest voor de VO2 Max optie krijg je een masker op tijdens de inspanningstest. Dit dient om je maximale zuurstofcapaciteit te meten.

Wat krijg je mee naar huis? 


o Een duidelijke pdf waarin staat: je testresultaten en je trainingszones (per mail)
o Extra The Women Peloton trainingsadvies i.f.v. van je menstruatiecyclus (per mail)
o The Women Peloton Webinar: Zelf aan de slag! (Hoe kan ikzelf mijn trainingsschema uitwerken?)
o Optioneel: je VO2 max resultaat (per mail)

Prijzen

The Women Peloton Pakket (inspanningstest + webinar) – zonder VO2max 150 euro incl. btw
Optie VO2 max: + 55 euro incl btw

Wil je liever samen met een vriendin komen?
Dat begrijpen we! Samen afzien en sterker worden is tenslotte nog zoveel plezanter. Daarom kan je ook kiezen om je inspanningstest in duo af te leggen.

Prijs duotesting -zonder VO2 max: 280 euro incl btw
Optie VO2 max: + 55 euro p.p. incl btw

*Kortingscodes zijn niet geldig op de TWP Testing days

Boek hier je slot


Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering binnen de 48u voor de inspanningstest wordt 50% van de prijs aangerekend. De helft van de prijs zal teruggestort worden op de rekening waarmee betaald is geweest.
Bij annulering binnen de 24u voor de inspanningstest wordt 100% van de prijs aangerekend.

Meer evenementen

Bekijk onze andere evenementen hier

Volledige kalender