Chasse Patat x The Women Peloton

16/9/2023

-

Centrum Ronde Van Vlaanderen

Bourgondisch fietsen? Het kan, samen met Chasse Patat en ons op 16 september!

Inschrijven doe je hier
Chasse Patat x The Women Peloton

Chasse Patat x The Women Peloton

16/9/2023

-

Centrum Ronde Van Vlaanderen

Bourgondisch fietsen? Het kan, samen met Chasse Patat en ons op 16 september!

Inschrijven doe je hier

Hou jij van de Vlaamse klassieker op de fiets en op je bord? Dan is 16 september de dag die je moet vrijhouden! Chasse Patat

Het Chasse Patat concept is je misschien nog onbekend. Maar net zoals voorbije jaren zorgt Chasse Patat voor mooi fietsen en heerlijk eten en drinken. Na het afzien op de fiets biedt Chasse Patat opnieuw een heerlijke aperitief van het huis aan om te starten en hierna voorzien we een heerlijke Vlaamse Bourgondische Klassieker! Dit uiteraard in combinatie met de enige échte Chasse Patat!

Maak je keuze tussen: vol-au-vent, stoverij of een vegetarisch alternatief.

EXTRA: nadien kan je ook nog genieten van een bezoek aan de tentoonstelling Centrum Ronde van Vlaanderen. Geniet van €4,50 euro korting bij aankoop van je ticket.  

Praktisch

Starttijd: tussen 08.45 - 10.00u begint jouw fietstocht. We bieden hierbij opnieuw een ontbijt aan om de dag goed te starten. Je startmoment bepaal je zelf, denk alvast even na wanneer je vertrekt, zodat je ook nog ruim voldoende tijd hebt voor het Bourgondische deel achteraf.


Je hebt de keuze om samen met jouw vriendinnengroepje te fietsen of om samen met The Women Peloton mee te fietsen (55km of 95km). Startuur voor de groepsrit worden later nog bekend gemaakt.

Routes: deze zullen opnieuw op maat uitgestippeld zijn van de echte Chasse Patatter. Je hebt de keuze uit een parcours van 55km (600 hoogtemeters) of 95 km (950 hoogtemeters) doorheen het glooiende parcours van de prachtige Vlaamse Ardennen. Routes zijn beschikbaar via GPX en jullie kunnen GPS reserveren bij inschrijving.

Unieke & lokale stops: deze bevinden in het historische centrum van Ronse! Op onze tussenstops krijg je de kans om voldoende energie op te slaan om klaar te zijn voor het volgende gedeelte. Elektrische fietsen kunnen hier in de buurt opgeladen worden.

Prijs

55 euro

Goede doel

Deze rit wordt georganiseerd in samenwerking met The Women Peloton. De opbrengst wordt  geschonken aan vzw Warriors Against Cancer.

Inschrijven doe je hier

Meer evenementen

Bekijk onze andere evenementen hier

Volledige kalender