Queens of Mallorca - fietsvakantie 2023

2/5/2023

-

6/5/2023

5 dagen

Mallorca

(VOLZET) Het is zover! De eerste The Women Peloton fietsvakantie zit er aan te komen!

VOLZET
Queens of Mallorca - fietsvakantie 2023

Queens of Mallorca - fietsvakantie 2023

2/5/2023

-

6/5/2023

5 dagen

Mallorca

(VOLZET) Het is zover! De eerste The Women Peloton fietsvakantie zit er aan te komen!

VOLZET

Samen met The Women Peloton fietsen in Mallorca!

The Women Peloton goes to Mallorca!

5 dagen fietsen en genieten

Droomde je al langer van een fietsreis onder gelijkgezinde dames met een passie voor fietsen? Wel dan is het nu de moment om niet langer te dromen, maar er gewoon voor te gaan!  

Want samen met The Women Peloton & Kortweg Cycling Travel kan je van 2 t.e.m. 6 mei in Mallorca genieten van een fietsvakantie voor women only. 
Het wordt een vakantie waarbij we aandacht bieden om zowel als fietsster en als persoon te groeien tot echte ‘Queens of Mallorca’! Van wake – up sessies (Core stability en pilates) en een workshop ‘vertrouwen krijgen in afdalingen’ tot een mindfullness sessie voor het slapen gaan. Er is voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen we samen met de begeleidsters van Kortweg voor 3 (of 4) niveaugroepen om te gaan fietsen. Zo kan iedereen aansluiten en blijft het ook uitdagend voor de dames die reeds meer kilometers gemalen hebben. 

Het alom gekende ‘samen uit, samen thuis’ is dus ook wel echt van toepassing hier. We leave no queen behind! 
Om onze The Women Peloton spirit helemaal door te trekken zorgen we ook vooraf voor  extra begeleiding zodat je vol vertrouwen richting je fietsvakantie kan vertrekken. 

Bij inschrijving zal je onze webinar ‘Vlot de winter door’ van onze coach Michel Geerinck ontvangen. In januari ontvang je onze weekplanner met trainingstips en 25 maart maken we kennis met elkaar tijdens een gezellige social ride! Één week voor vertrek zorgen we nog voor een handige check – list en vanaf dan is het in één rechte lijn naar Mallorca. 

Mallorca

Mallorca, de parel van de Balearen, is de perfecte locatie voor rustige duurtrainingen afgewisseld met pittige heuvel-bergachtige ritten in de Tramuntana met oa Sa Calobra, Puig Major en de Coll de Soller. Deze brengen zeker je conditie op het juiste peil voor het voorjaar
Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het 's ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temperatuur toe.
De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door.

Verblijven doen we in het prachtige ASTORIA PLAYA 4*S (adults only) hotel gelegen aan de rand van Port Alcudia en Playa de Muro in Playa de Muro op 150m van het strand.

Dus...

Data: 2 mei t.e.m. 6 mei 2022

Women's only

Voor alle niveaus

40 plaatsen

Mallorca

Dus, klaar om samen met ons de bergen in Mallorca te verkennen? Schrijf je dan nu in! 
We hope to see you there, Queen! 

Onze reis voor 2023 is helaas volzet!

Maar we zorgen alvast voor een tweede editie in 2024! Wil jij graag als eerste alle informatie ontvangen voor 2024? Stuur dan een mailtje naar info@thewomenpeloton.be

VOLZET

Meer evenementen

Bekijk onze andere evenementen hier

Volledige kalender