Velo vrouwen - De gids voor vrouwen met een passie voor fietsen!

Nu beschikbaar!

Bestel jouw gesigneerd boek hier!
De ultieme gids voor vrouwen met een passie voor fietsen.

Let's talk about women riding bikes!

Voedingsadvies, trainingsschema's, materiaaltips,... in de fietswereld zijn ze nog steeds steevast op mannen gericht. Maar wat weten we eigenlijk over vrouw zijn in combinatie met fietsen? Kan je bijvoorbeeld fietsen als je zwanger of ongesteld bent? Hoe kies je het juiste materiaal? Wat is de ideale sportmaaltijd? En hoe combineer je jouw passie met je gezin en/of job? Hoe pak je sporten aan in de menopauze? 

In deze praktische gids geeft het experten team van The Women Peloton antwoord op alle vragen van zowel geoefende koersvrouwen als beginnende bike diva's.

Via onze webshop verzenden we onze boeken zelf. Dat wil zeggen dat je een gepersonaliseerd boek ontvangt met mogelijks ook wat confetti. Dat wil ook zeggen dat Elke alle verzendingen op zichzelf neemt, daardoor kan de levertijd 3 à 5 werkdagen duren.

Opties verzending:
  • Bpost België: 7,20 euro
  • Bpost afhaalpunt : 6,05 euro

Pictures by Kristof Valgaerts.
Wil je graag een persoonlijke boodschap in het boek of het boek cadeau geven? Dat kan! Vul dan het vak 'opmerkingen' in.
Wij doen de verzending van de boeken die via onze webshop verkocht worden helemaal zelf, we doen dan ook ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te doen.

There is nothing stronger than a women with confidence on her bike.

Nog niet volledig overtuigd als dit boek iets voor jou is? 
Lees dan deze recensie van Grinta magazine.

Ben je van Nederland? Dan is het veel voordeliger om je boek te bestellen via bol.com of lannoo.nl

Deze week zijn we er een weekje van tussen uit. Bestellen kan steeds. Verzenden zal gebeuren op 21 en 22 maart.