Velo vrouwen - De gids voor vrouwen met een passie voor fietsen!

Nu beschikbaar!

Bestel je boek hier!
De ultieme gids voor vrouwen met een passie voor fietsen.

KERST BESTELLINGEN: 

Wens je graag iemand ons Velo Vrouwen boek cadeau te geven? Dat snappen we volledig! Dit boek is een must - have voor iedere vrouw die gek is van fietsen!

Kerst bestellingen worden verzonden op 14 december, 18 december en 20 december. Zo hopen we dat jullie bestellingen tijdig bij jullie zullen aankomen.

Door de prijsverhoging van Bpost zijn we ook genoodzaakt om onze verzendkosten met 1 euro tijdelijk te verhogen. Hopend op jullie begrip hiervoor!

*Bestellingen worden voorlopig niet vroeger verzonden.

Over het boek

Voedingsadvies, trainingsschema's, materiaaltips,... in de fietswereld zijn ze nog steeds steevast op mannen gericht. Maar wat weten we eigenlijk over vrouw zijn in combinatie met fietsen? Kan je bijvoorbeeld fietsen als je zwanger of ongesteld bent? Hoe kies je het juiste materiaal? Wat is de ideale sportmaaltijd? En hoe combineer je jouw passie met je gezin en/of job? Hoe pak je sporten aan in de menopauze? 

In deze praktische gids geeft het experten team van The Women Peloton antwoord op alle vragen van zowel geoefende koersvrouwen als beginnende bike diva's.

Via onze webshop verzenden we onze boeken zelf. Dat wil zeggen dat je een gesigneerd boek zal ontvangen met een bijhorende bladwijzer.

Wil je graag een persoonlijke boodschap in het boek of het boek cadeau geven? Dat kan! Vul dan het vak 'opmerkingen' in.

Verzending

Opties verzending:
  • Bpost België: 8,20 euro
  • Bpost afhaalpunt : 7,05 euro
  • Zelf afhalen in Leuven op de The Women Peloton kantoren tussen 14 en 22 december kan! (gelieve dit aan te geven in het vak 'opmerkingen' + geen verzendmogelijkheden aan te duiden)


Wij doen de verzending van de boeken die via onze webshop verkocht worden helemaal zelf.

Ben je van Nederland? Dan is het veel voordeliger om je boek te bestellen via bol.com of lannoo.nl


Recensie Velo Vrouwen

Nog niet volledig overtuigd als dit boek iets voor jou is? 
Lees dan deze recensie van Grinta magazine.