Jouw bekkenbodem op en naast de fiets

Nu beschikbaar!

45

minuten video

max

deelnemers

Onze bekkenbodem heeft voor onze expert Hedwig Neels geen geheimen meer. Maar voor jou is het misschien onduidelijk waarom een gezond bekkenbodem voor ons (vrouwen) zo belangrijk is?

Gegeven door een expert kiné in pelvic en women's health

Basics, tips en tricks voor een gezonde bekkenbodem

Voor alle vrouwen die hun lichaam beter willen begrijpen en ondersteunen

Kostprijs 15 euro

Wil je op de hoogte worden gehouden als deze masterclass nog eens wordt aangeboden?
Hou me op de hoogte
Meer info
Webinar ' Jouw bekkenbodem op en naast de fiets'

Hedwig neemt jullie in deze webinar mee in de wondere wereld van ons eigen bekkenbodem.

Wie is Hedwig Neels?

Hedwig is een expert kiné in bekkenbodem en vrouwelijke gezondheid. Ze heeft van heel veel experten over de hele wereld mogen leren. Daarnaast is ze ook de founder van 'The Pelvic Floor'. Hedwig vindt het belangrijk dat vrouwen leren hoe hun bekkenbodem in elkaar zit en waarom een gezond bekkenbodem zo belangrijk is voor ons -vrouwen-.

Wat krijg je tijdens deze webinar?

Je ontvangt onmiddelijk na het betalen de online webinar in je mailbox, samen met de hand - outs van deze webinar. Je kan dus zelf inplannen wanneer jij de webinar bekijkt en hoeveel keer je deze wil herbekijken.

Kan ik vragen stellen?

Dat kan! Je kan vragen stellen aan Hedwig via hedwig@thewomenpeloton.be. Deze vragen zullen na enkele weken verzameld worden in een Q&A video. Deze video ontvang je dan opnieuw in je mailbox.

Kostprijs?

Deze webinar kost 15 euro. Ben je A Bloc Member? Dan zit deze webinar inbegrepen in je membership. Ben je Surplace Member? Dan heb je 10 procent korting op deze webinar.

Ik wil graag meerdere webinars volgen

Dan kan het voordelig zijn om een A Bloc Membership van The Women Peloton te nemen. Niet alleen heb je dan toegang tot alle webinars, maar ook tot onze core- en pilates lessen. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle blogs van onze experten en heb je tal van voordelen bij onze partners. Meer info: www.thewomenpeloton.be/membership

Deelnemers

/10

Tevredenheid

No items found.