Webinar Sport en je menstruatiecyclus

Nu online!

36

minuten video

max

deelnemers

Ooit al nagedacht over hoe je menstruatiecyclus in elkaar zit? En of dit ook een effect kan hebben op je favoriete sport, nl. fietsen? Elke legt het jullie in deze webinar graag uit.

Elke heeft de cursus 'Women are not small men' succesvol afgerond

Eenvoudig uitgelegd en toepasbaar

Voor alle vrouwen die hun hormonen en lichaam beter willen begrijpen

Kostprijs 15 euro

Wil je op de hoogte worden gehouden als deze masterclass nog eens wordt aangeboden?
Hou me op de hoogte
Meer info
Webinar sport en je menstruatiecyclus
No items found.
Wie is Elke Bleyaert

Elke is co - founder van The Women Peloton. Vorig jaar heeft ze zich verdiept via boeken en een cursus in het onderwerp 'sporten en je menstruatiecyclus'. Dit omdat ze merkte dat ze zichzelf niet iedere dag hetzelfde voelde en dit ook merkte op de fiets. De ene dag kon ze makkelijk de Mon Ventoux beklimmen, de andere dag was een simpel ritje al te veel gevraagd. Al snel bleek duidelijk dat dit een hormonale verklaring had. Dus vond ze het nodig om zich daarin te verdiepen.

Wat krijg je tijdens deze webinar?

Je ontvangt onmiddelijk na het betalen de online webinar in je mailbox, samen met de hand - outs van deze webinar. Je kan dus zelf inplannen wanneer jij de webinar bekijkt en hoeveel keer je deze wil herbekijken.

Kan ik vragen stellen?

Dat kan! Je kan vragen stellen aan Elke via elke@thewomenpeloton.be. Deze vragen zullen na enkele weken ook verzameld worden in een Q&A video. Deze video ontvang je dan opnieuw in je mailbox.

Kostprijs?

Deze webinar kost 15 euro. Ben je A Bloc Member? Dan zit deze webinar inbegrepen in je membership. Ben je Surplace Member? Dan heb je 10 procent korting op deze webinar.

Ik wil graag meerdere webinars volgen

Dan kan het voordelig zijn om een A Bloc Membership van The Women Peloton te nemen. Niet alleen heb je dan toegang tot alle webinars, maar ook tot onze core- en pilates lessen. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle blogs van onze experten en heb je tal van voordelen bij onze partners. Meer info: www.thewomenpeloton.be/membership

Deelnemers

/10

Tevredenheid

No items found.