Training

2 - 6 mei The Women Peloton Fietsvakantie in Mallorca: Schrijf je nu in!

We hebben nog 8 (van de 40 plaatsen) vrij voor onze Queens of Mallorca - fietsvakantie!

Fietsvakantie voor vrouwen van The Women Peloton

QUEENS OF MALLORCA

Concept van onze fietsvakantie

                                                                                                                                                                                                         Droomde je al langer van een fietsreis onder gelijkgezinde dames met een passie voor fietsen? Wel dan is het nu de moment om niet langer te dromen, maar er gewoon voor te gaan!  Want samen met The Women Peloton & Kortweg Cycling Travel kan je van 2 t.e.m. 6 mei in Mallorca genieten van een fietsvakantie voor women only.Het wordt een vakantie waarbij we aandacht bieden om zowel als fietsster en als persoon te groeien tot echte ‘Queens of Mallorca’! Van wake – up sessies (Core stability en pilates) en een workshop ‘vertrouwen krijgen in afdalingen’ tot een mindfullness sessie voor het slapen gaan. Er is voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen we samen met de begeleidsters van Kortweg voor 3 (of 4) niveaugroepen om te gaan fietsen. Zo kan iedereen aansluiten en blijft het ook uitdagend voor de dames die reeds meer kilometers gemalen hebben.Het alom gekende ‘samen uit, samen thuis’ is dus ook wel echt van toepassing hier. We leave no queen behind! Om onze The Women Peloton spirit helemaal door te trekken zorgen we ook vooraf voor  extra begeleiding zodat je vol vertrouwen richting je fietsvakantie kan vertrekken.Kort na je inschrijving zal je onze webinar ‘Vlot de winter door’ van onze coach Michel Geerinck ontvangen. Vanaf januari ontvang je onze aftel - newsletters met trainingstips en 25 maart (save the date) maken we kennis met elkaar tijdens een gezellige social ride in Oudenaarde! Één week voor vertrek zorgen we nog voor een handige check – list en vanaf dan is het in één rechte lijn naar Mallorca.Dus, klaar om samen met ons de bergen in Mallorca te verkennen? Schrijf je dan nu in!We hope to see you there, Queen!                                                                                                                                                                                                                                                                                      

We leave no Queen behind!

Kortweg cycling travel

Praktische informatie en kostprijs

Mallorca

De parel van de Balearen, is de perfecte locatie voor rustige duurtrainingen afgewisseld met pittige heuvel-bergachtige ritten in de Tramuntana met oa Sa Calobra, Puig Major en de Coll de Soller. Deze brengen zeker je conditie op het juiste peil voor het voorjaar
Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het 's ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temperatuur toe.
De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door.Verblijf

Verblijven doen we in het prachtige ASTORIA PLAYA 4*S (adults only) Ons hotel is gelegen aan de rand van Port Alcudia en Playa de Muro in Playa de Muro op 150m van het strand.De ruime bar biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, een goede wifi verbinding en het nagelnieuwe Astoria Bike Center.Alle maaltijden zijn in buffetvorm en bieden een zowel warme als koude keuze met vlees en vis. (Ben je vegan? Geef ons dan een seintje.)


Datum : dinsdag 02 mei t.e.m. zaterdag 06 mei 2023Prijs per persoon : € 1.195,00
** prijs op basis van beschikbaarheid vliegtickets **

Single kamer toeslag : 210,00 euro
Toerismebelasting ter plaatse te betalen
Exclusief dranken aan tafel
3 fietsgroepen met elk een Kortweg - fietsbegeleidster en een gemeenschappelijke assistentiewagen.

INCLUSIEF

 • Verblijf 4 nachten in HALF pension op basis van double twin kamer - excl dranken
 • Extra ontbijt bij aankomst op 02 mei
 • Recup shake na de ritten
 • VLUCHT heen en retour met Brussels Airlines vanuit Zaventem naar Palma de Mallorca
 • Afscheidsdrink
 • Uiterst professioneel fietstransport vanuit België van uw fiets vanuit 3 ophaalpunten in Vlaanderen
 • Ruime & energierijke bevoorrading voor & tijdens de ritten i.s.m. WCUP
 • Luchthaventransport van en naar het hotel Astoria Playa
 • Fietsbegeleiding in 3 groepen door ervaren Kortweg CT medewerksters/medewerkers + rit op aankomst/vertrekdag i.v.f. vluchturen
 • Gemeenschappelijke assistentiewagen met technische assistentie/EHBO
 • Afgesloten & professionele fietsenstalling in Astoria Bike Center
 • GRATIS gebruik technisch/poetsmateriaal Kortweg CT
 • GRATIS wasdienst ter beschikking voor de wielerkledij (op woensdag & vrijdag)
 • Diverse activiteiten ter plaatse zoals workshops, core-stability, ....
 • Masseur aanwezig & technieker aanwezig

FIETSTRANSPORT

 • aflevering fiets voor vertrek in Kruishoutem/Londerzeel of Bekkevoort op vrijdag 28 april 2023
 • ophaling fiets na retour in Kruishoutem/Londerzeel of Bekkevoort op dinsdag 9 mei 2023

EXCLUSIEF

 • Dranken bij het diner
 • Annuleringsverzekering VAB 5,75% en Vakantiepakket verzekering VAB 7,75% (reisbijstand en annuleringsverzekering)
 • Fueltoeslagen en luchthaventaksen verhogingen
 • Persoonlijke uitgaven
 • 35 euro dossierkost
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

Routes en afstanden

Vaak krijgen we de vraag welke afstanden er gereden worden.We fietsen in 3 groepen. Deze 3 groepen zullen begeleid worden door 3 dames van Kortweg Cycling Travel. Tine, onze sportpsycholoog, en ikzelf (Elke) zullen per dag met een andere groep meefietsen.

Wat staat er op de planning?

Dag 1: Petra

Als de vluchturen goed blijven, nemen we vandaag een heel vroege vlucht. Dat laat ons toe om na een ontbijt in ons hotel vandaag al te starten met een mooi eerste ritje.Rit: 85km voor alle groepen (indien nodig kan ook nog een kortere rit aangeboden voor groep 3) - golvend/ vlak +/- 500hm.*Tijdens deze rit hebben we de optie om te oefenen op dalen en bochten nemen. Dit speciaal voor de dames die nog wat minder vertrouwen hebben op de fiets.

Dag 2: Orient

Voor de dames die willen start de dag met een wake - up core stability / pilates sessie. Na een heerlijk ontbijt springen we de fiets op voor een prachtige tocht. We klimmen in de heenweg en de terugweg is vlak.
Rit: 117km en 1100hm voor groep 1. Groep 2 en 3 doen +/- 85km.

Dag 3: Tramuntana

Ook vandaag start de dag voor de dames die willen met een wake - up core stability / pilates sessie. Vandaag staat een pittige rit op de planning en zoeken we de hoogtemeters op.
Rit: 117km en 2200hm voor groep 1 (incl. Sa Colabra). Groep 2 doet 90km en 1500hm (incl. Col de sa Batalla en Coll de Reis). 75 km en 1100hm voor groep 3.

Dag 4: Cap Formentor

Na onze dagelijkse wake - up sessie zijn we klaar voor de laatste stevige rit. We fietsen naar de bekende Cap Formentor! Cap Formentor is een lange beklimming (met heel wat op en af klimmetjes) en heeft het prachtigste uitzicht van Mallorca.Rit: 123km voor groep 1( (incl col de Femenia) , groep 2  fietst een +/-87km, groep 3 doet 55km.

Dag 5: Coffee ride!

Vandaag vliegen we pas in de late namiddag terug. Om af te sluiten fietsen we allen samen naar een gezellige koffiebar. Dit is een rit van 42 km.

Door in 3 groepen te rijden hopen we voor genoeg uitdagende ritten te zorgen voor de dames met reeds meer kilometers in de benen en tegemoet te komen aan de dames die nog wat minder ervaring hebben op de fiets.

Nog maar 8 plaatsjes vrij!

                                                                                                                                                                                                         Ben je overtuigd en wil je graag mee? YES QUEEN!!Schrijf je dan snel in via onderstaande link. Van de 40 beschikbare plaatsen, zijn er nog maar 8 vrij. (inschrijven kan nog t.e.m. 31 januari of tot deze vakantie volzet is) Belangrijk! Wil je graag met een vriendin of een groepje vriendinnen deelnemen? Zorg dan dat één iemand inschrijft voor beide of de hele groep. Zo betaal je maar 1x de dossierkosten (35 euro). Ook alleen inschrijven kan. Er zijn nog heel wat dames die dit avontuur alleen starten, maar met een hoop nieuwe vriendinnen naar huis zullen gaan! Je kan ervoor kiezen om een kamer te delen met een andere 'single queen', zo kan je de kamer-kosten beperken. Voorwaarden inschrijving:

 • Er wordt een voorschot van € 350,00 per geboekte deelnemer gevraagd.
 • Van zodra u een boeking heeft gemaakt ontvangt u automatisch een bevestigingsmail van Kortweg Cycling Travel. Kort nadien ontvangt u per mail een boekingsbevestiging met vermelding van uw dossiernummer. De betaling van het voorschot dient u pas uit te voeren na ontvangst van de boekingsbevestiging en dit binnen de 5 kalenderdagen.
 • Schrijf je in voor een groepje vriendinnen? Dan betaal jij de voorschotten van de groep

Inschrijven doe je via de website van Kortweg Cycling Travel.

Verder lezen?

Deze pagina is exclusief voor onze A Bloc Members!

Ontdek hier de voordelen van een lidmaatschap

QUEENS OF MALLORCA

Concept van onze fietsvakantie

                                                                                                                                                                                                         Droomde je al langer van een fietsreis onder gelijkgezinde dames met een passie voor fietsen? Wel dan is het nu de moment om niet langer te dromen, maar er gewoon voor te gaan!  Want samen met The Women Peloton & Kortweg Cycling Travel kan je van 2 t.e.m. 6 mei in Mallorca genieten van een fietsvakantie voor women only.Het wordt een vakantie waarbij we aandacht bieden om zowel als fietsster en als persoon te groeien tot echte ‘Queens of Mallorca’! Van wake – up sessies (Core stability en pilates) en een workshop ‘vertrouwen krijgen in afdalingen’ tot een mindfullness sessie voor het slapen gaan. Er is voor ieder wat wils! Daarnaast zorgen we samen met de begeleidsters van Kortweg voor 3 (of 4) niveaugroepen om te gaan fietsen. Zo kan iedereen aansluiten en blijft het ook uitdagend voor de dames die reeds meer kilometers gemalen hebben.Het alom gekende ‘samen uit, samen thuis’ is dus ook wel echt van toepassing hier. We leave no queen behind! Om onze The Women Peloton spirit helemaal door te trekken zorgen we ook vooraf voor  extra begeleiding zodat je vol vertrouwen richting je fietsvakantie kan vertrekken.Kort na je inschrijving zal je onze webinar ‘Vlot de winter door’ van onze coach Michel Geerinck ontvangen. Vanaf januari ontvang je onze aftel - newsletters met trainingstips en 25 maart (save the date) maken we kennis met elkaar tijdens een gezellige social ride in Oudenaarde! Één week voor vertrek zorgen we nog voor een handige check – list en vanaf dan is het in één rechte lijn naar Mallorca.Dus, klaar om samen met ons de bergen in Mallorca te verkennen? Schrijf je dan nu in!We hope to see you there, Queen!                                                                                                                                                                                                                                                                                      

We leave no Queen behind!

Kortweg cycling travel

Praktische informatie en kostprijs

Mallorca

De parel van de Balearen, is de perfecte locatie voor rustige duurtrainingen afgewisseld met pittige heuvel-bergachtige ritten in de Tramuntana met oa Sa Calobra, Puig Major en de Coll de Soller. Deze brengen zeker je conditie op het juiste peil voor het voorjaar
Mallorca heeft een subtropisch klimaat. Daardoor zijn de winters milder dan op het Spaanse vasteland. Verder houdt het kustgebergte veel koufronten tegen. In het vroege voorjaar kan het 's ochtends nog een beetje fris zijn, maar al snel neemt de temperatuur toe.
De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4° C, met gemiddeld 7 uur zon per dag het gehele jaar door.Verblijf

Verblijven doen we in het prachtige ASTORIA PLAYA 4*S (adults only) Ons hotel is gelegen aan de rand van Port Alcudia en Playa de Muro in Playa de Muro op 150m van het strand.De ruime bar biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, een goede wifi verbinding en het nagelnieuwe Astoria Bike Center.Alle maaltijden zijn in buffetvorm en bieden een zowel warme als koude keuze met vlees en vis. (Ben je vegan? Geef ons dan een seintje.)


Datum : dinsdag 02 mei t.e.m. zaterdag 06 mei 2023Prijs per persoon : € 1.195,00
** prijs op basis van beschikbaarheid vliegtickets **

Single kamer toeslag : 210,00 euro
Toerismebelasting ter plaatse te betalen
Exclusief dranken aan tafel
3 fietsgroepen met elk een Kortweg - fietsbegeleidster en een gemeenschappelijke assistentiewagen.

INCLUSIEF

 • Verblijf 4 nachten in HALF pension op basis van double twin kamer - excl dranken
 • Extra ontbijt bij aankomst op 02 mei
 • Recup shake na de ritten
 • VLUCHT heen en retour met Brussels Airlines vanuit Zaventem naar Palma de Mallorca
 • Afscheidsdrink
 • Uiterst professioneel fietstransport vanuit België van uw fiets vanuit 3 ophaalpunten in Vlaanderen
 • Ruime & energierijke bevoorrading voor & tijdens de ritten i.s.m. WCUP
 • Luchthaventransport van en naar het hotel Astoria Playa
 • Fietsbegeleiding in 3 groepen door ervaren Kortweg CT medewerksters/medewerkers + rit op aankomst/vertrekdag i.v.f. vluchturen
 • Gemeenschappelijke assistentiewagen met technische assistentie/EHBO
 • Afgesloten & professionele fietsenstalling in Astoria Bike Center
 • GRATIS gebruik technisch/poetsmateriaal Kortweg CT
 • GRATIS wasdienst ter beschikking voor de wielerkledij (op woensdag & vrijdag)
 • Diverse activiteiten ter plaatse zoals workshops, core-stability, ....
 • Masseur aanwezig & technieker aanwezig

FIETSTRANSPORT

 • aflevering fiets voor vertrek in Kruishoutem/Londerzeel of Bekkevoort op vrijdag 28 april 2023
 • ophaling fiets na retour in Kruishoutem/Londerzeel of Bekkevoort op dinsdag 9 mei 2023

EXCLUSIEF

 • Dranken bij het diner
 • Annuleringsverzekering VAB 5,75% en Vakantiepakket verzekering VAB 7,75% (reisbijstand en annuleringsverzekering)
 • Fueltoeslagen en luchthaventaksen verhogingen
 • Persoonlijke uitgaven
 • 35 euro dossierkost
 • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

Routes en afstanden

Vaak krijgen we de vraag welke afstanden er gereden worden.We fietsen in 3 groepen. Deze 3 groepen zullen begeleid worden door 3 dames van Kortweg Cycling Travel. Tine, onze sportpsycholoog, en ikzelf (Elke) zullen per dag met een andere groep meefietsen.

Wat staat er op de planning?

Dag 1: Petra

Als de vluchturen goed blijven, nemen we vandaag een heel vroege vlucht. Dat laat ons toe om na een ontbijt in ons hotel vandaag al te starten met een mooi eerste ritje.Rit: 85km voor alle groepen (indien nodig kan ook nog een kortere rit aangeboden voor groep 3) - golvend/ vlak +/- 500hm.*Tijdens deze rit hebben we de optie om te oefenen op dalen en bochten nemen. Dit speciaal voor de dames die nog wat minder vertrouwen hebben op de fiets.

Dag 2: Orient

Voor de dames die willen start de dag met een wake - up core stability / pilates sessie. Na een heerlijk ontbijt springen we de fiets op voor een prachtige tocht. We klimmen in de heenweg en de terugweg is vlak.
Rit: 117km en 1100hm voor groep 1. Groep 2 en 3 doen +/- 85km.

Dag 3: Tramuntana

Ook vandaag start de dag voor de dames die willen met een wake - up core stability / pilates sessie. Vandaag staat een pittige rit op de planning en zoeken we de hoogtemeters op.
Rit: 117km en 2200hm voor groep 1 (incl. Sa Colabra). Groep 2 doet 90km en 1500hm (incl. Col de sa Batalla en Coll de Reis). 75 km en 1100hm voor groep 3.

Dag 4: Cap Formentor

Na onze dagelijkse wake - up sessie zijn we klaar voor de laatste stevige rit. We fietsen naar de bekende Cap Formentor! Cap Formentor is een lange beklimming (met heel wat op en af klimmetjes) en heeft het prachtigste uitzicht van Mallorca.Rit: 123km voor groep 1( (incl col de Femenia) , groep 2  fietst een +/-87km, groep 3 doet 55km.

Dag 5: Coffee ride!

Vandaag vliegen we pas in de late namiddag terug. Om af te sluiten fietsen we allen samen naar een gezellige koffiebar. Dit is een rit van 42 km.

Door in 3 groepen te rijden hopen we voor genoeg uitdagende ritten te zorgen voor de dames met reeds meer kilometers in de benen en tegemoet te komen aan de dames die nog wat minder ervaring hebben op de fiets.

Nog maar 8 plaatsjes vrij!

                                                                                                                                                                                                         Ben je overtuigd en wil je graag mee? YES QUEEN!!Schrijf je dan snel in via onderstaande link. Van de 40 beschikbare plaatsen, zijn er nog maar 8 vrij. (inschrijven kan nog t.e.m. 31 januari of tot deze vakantie volzet is) Belangrijk! Wil je graag met een vriendin of een groepje vriendinnen deelnemen? Zorg dan dat één iemand inschrijft voor beide of de hele groep. Zo betaal je maar 1x de dossierkosten (35 euro). Ook alleen inschrijven kan. Er zijn nog heel wat dames die dit avontuur alleen starten, maar met een hoop nieuwe vriendinnen naar huis zullen gaan! Je kan ervoor kiezen om een kamer te delen met een andere 'single queen', zo kan je de kamer-kosten beperken. Voorwaarden inschrijving:

 • Er wordt een voorschot van € 350,00 per geboekte deelnemer gevraagd.
 • Van zodra u een boeking heeft gemaakt ontvangt u automatisch een bevestigingsmail van Kortweg Cycling Travel. Kort nadien ontvangt u per mail een boekingsbevestiging met vermelding van uw dossiernummer. De betaling van het voorschot dient u pas uit te voeren na ontvangst van de boekingsbevestiging en dit binnen de 5 kalenderdagen.
 • Schrijf je in voor een groepje vriendinnen? Dan betaal jij de voorschotten van de groep

Inschrijven doe je via de website van Kortweg Cycling Travel.